Cheyenne Sol Nova

TS-CHE-SOLN

Novi proizvod

Cheyenne Sol Nova je lagana, a izdržljiva rotacijska mašinica. Radi vrlo tiho s minimalnim vibracijama. Tih i miran rad također omogućava brže zacjeljivanje kože.

Proizvedena u Njemačkoj.

Više detalja

836,02 € PDV uključen

 • 6,299.00 kn

 • Cheyenne Sol Nova je lagana, a izdržljiva rotacijska mašinicaRadi vrlo tiho s minimalnim vibracijama. Snažan jednosmjerni motor bez četkica ima visoku udarnu snagu i zato osigurava bolju aplikaciju boja, a osim toga njegov rad je tih i ugadan koži. Tih i miran rad također omogućava brže zacjeljivanje kože. Sol Nova je relativno kratka mašinica za tetoviranje, većina težine je pomaknuta prema naprijed što znači da je potpuno uravnotežen stroj s optimalnom kontrolom i preciznošću. Za razliku od Cheyenne HAWK Pena, Sol Nova nudi veću snagu i lakši rad.
  Cheyenne Sol Nova je odličan svestrani rotacijski stroj za tetovitanje. Hod igle 3,5 mm je idealan za precizno i rahlo sjenčanje. Motor može raditi pri vrlo niskoj frekvenciji uboda (25 Hz), zato se mašinica za tetoviranje koristi za širok spektar različitih stilova, uključujući za black & grey, boje i realizam. Napravljena je u Njemačkoj.

  Karakteristike:

  - Boja: crna

  - Ergonomski oblik i savršena ravnoteža

  - Težina stroja je na prednjoj strani

  - Snažna, tiha i nježna na koži

  - Pogodna za linije i sjenčanja

  Tehnički podaci:

  - Frekvencija: 25 - 150Hz

  - Napont: 5 do 12.6 V DC

  - Korištenje energije: 3W

  - Početna snaga: max 2.5 A za max 200 ms

  - Hod: 3,5 mm

  - Izlaz igle: 0 do 4.0 mm

  - Kabel: 3.5 mm jack

  - Pogon: DC motor bez četkica

  - Način rada: neprekinut rad

  - Promjer: 33 mm

  - Dužina: 10,2 cm

  - Težina: 150 g

  Garancija 24 mjeseca.