Set za Microneedling 1

TS-VMC-SET1

Novi proizvod

Set za microneedling koji se sastoji od sljedećih proizvoda: EZ Pen P4,  RCA Clip Cord EZ Master Pro ravni, Napajanja  MAST Halo Power, papučice poznatog proizvođača Dragonhawk, igli microneedeling cartridge 12 pin, igli microneedeling cartridge 36 pin i igle microneedeling cartridge round nano.

S jednim aparatom možete obaviti sve usluge - pmu, microneedling i tetoviranje.

Više detalja

356,91 € PDV uključen

 • 2,689.14 kn

 • EZ Tattoo Pen P4: lagana i precizna mašinica za permanentni make up (PMU) u obliku olovke. Mašinica se odlikuje odličnim japanskim motorom i odličnim razmjerom cijene i kvalitete. Okvir je izrađen od lakog i izdržljivog aluminija za zrakoplove. Radni napon: 7,5 - 9 V DC, obrtaja u minuti: 7000-9000 rpm/min, hod igle: 0 - 3,5 mm, priključak: RCA, težina: 151g, garancija: 6 mjeseci.

  RCA Clip Cord EZ Master Pro ravni: To je kabel RCA Clip Cord EZ Master Pro ravni. Dužina kabela je 1.8m i silikonski je.

  Napajanje  MAST Halo Power: MAST Halo Power je maleno, lagano i jednostavno napajanje priznatog proizvođača Dragonhawk. Pogodno za sve vrste tattoo uređaja. Posebno je pogodno za upotrebu u permanentnom makeupu.  Izlazni napon je između 1,5-12V, radni tok je 2A, težina je 121g, dimenzija je 90 x 90 x 43 mm, izlazna snaga je 24W (preciznost +/-5%).

  Papučica poznatog proizvođača Dregonhawk napravljena je od otporne ABS plastike. Tattoo papučica je crne boje sa standardnim priključkom.

  3x kutije cartridge igli:

  - Kompatibilni sa svim standardnim PMU uređajima sa sistemom modula

  - Izrađeni od visokokvalitetnih igala od nehrđajućeg čelika i konstrukcije od medicinske plastike.

  - Imaju sigurnosnu membranu

  - Sterilno, pojedinačno pakirani, za jednokratnu upotrebu.

  - u setu dobijete 20 uložaka sa 12 igala, 20 uložaka sa 36 igala i 20 okruglih nano uložaka.

  Ulošci stvaraju mikrokanale koji prodiru dublje u dermis, omogućujući bolju apsorpciju proizvoda. Nakon tretmana potiče se proizvodnja kolagena i elastina, što omogućuje prirodan početak zacjeljivanja kože.

  Ovaj pribor za microneedling idealan je i za početnike i za profesionalce koji trebaju prijenosnu i moćnu opremu.