Harmony™ 9 Pin Handtool Vidi što je na zalihi

Harmony™ 9 Pin Handtool

MB-TD3

Novi proizvod

Profesionalni mikro nožići Harmony™ 9 pin by Tina Davies za sve oblike obrva. Unikatni nožići omogućavaju nevjerovatnu preciznost.

U kompletu je 10 mikronožića. Idealno za početnike.

Više detalja

1 083,00 kn PDV uključen

  • Oštri i beprijekorni nožići, idealni za sve oblike. Jedinstven, suženi rub vam omogućuje da svaki pomak precizno odmjerite. U kompletu je 10 mikronožića. Odmah spremni za upotrebu.

    Ciljna skupina: 9 Classic nožići namjenjeni su jednako početnicima i profesionalcima. Nožići su iznimno svestrani i idealni za pojedinosti i tanke linije, kao i za pune i guste obrve. Napravili smo ih za umjetnike koji svoje proizvode uzimaju za ozbiljno i nisu spremni na kompromise glede zdravlja i sigurnosti.

    O igli: Sve naše igre izrađujemo sami. Koristimo samo najbolju kvalitetu nehrđajućeg čelika razreda 316, od kojeg je napravljen cijeli proizvod, igle i ovoj. Svaki Harmony proizvod provjeren je tri puta prije predaje u prodaju. Koristimo 0.25mm debele igle u liniji 9, što osigurava da se igla nikada ne naginje i da ne stvara mutne ili dvostruke linije.Naše igle su pod kutom od 30 za optimalnu ergonomiju i aplikaciju pigmenata..

    O držaču: Naš držač nudi mekan,udoban i neklizeći prijem, koji vam omogućava udobnost i točnost. Nožići imaju ugrađeno mjerilo koje vam osigurava jednakomjernost i simetričnost, nešto što će vaše stanke itekako cijeniti. Dodatno možete koristiti zobljeni dio za aplikaciju pigmenata kroz svježe poteze.

    Sterilizacija i pakiranje: Svaki Harmony nožić dolazi u otpornoj vrećici s mjehurićima s otisnutim LOT brojem, datumom proizvodnje i rokom upotrebe. Svi nožići su sterilizirani s EO plinom. Sterilizacijski certifikat potražite na ovoj adresi.