Harmony 14 Pin Harmony Handtool Vidi što je na zalihi

Harmony™ 14 Pin Handtool

MB-TD4

Novi proizvod

Profesionalni mikro nožići Harmony™ 14 Pin by Tina Davies za sve oblike obrva. Unikatni nožići omogućavaju nevjerovatnu preciznost.

U kompletu je 10 mikronožića.

Više detalja

1 195,00 kn PDV uključen

 • Hibridni set četrnaest igli za čiste i oštre linije. Cijena je za komplet, u kojem je 10 mikronožića.

  Oštri i besprijekorni nožići nude najbolje rezultate U nožića i klasičnih nožića s 9 igli. Odmah spremni za upotrebu.

  Ciljna skupina: 14 Curved nožići namjenjeni su jednako početnicima i profesionalcima. Nožići su iznimno precizni za detalje i tanke linije, kao i za pune i guste obrve. Napravili smo ih za umjetnike koji svoje proizvode uzimaju za ozbiljno i nisu spremni na kompromise glede zdravlja i sigurnosti.

  O igli: Sve naše igre izrađujemo sami. Koristimo samo najbolju kvalitetu nehrđajućeg čelika razreda 316, od kojeg je napravljen cijeli proizvod, igle i ovoj. Svaki Harmony proizvod provjeren je tri puta prije predaje u prodaju. Koristimo 0.25mm debele igle u liniji 14, što osigurava da se igla nikada ne naginje i da ne stvara mutne ili dvostruke linije.Naše igle su pod kutom od 30 za optimalnu ergonomiju i aplikaciju pigmenata.

  O držaču: Naš držač nudi mekan,udoban i neklizeći prijem, koji vam omogućava udobnost i točnost. 14 Curved nožići imaju ugrađeno mjerilo koje vam osigurava jednakomjernost i simetričnost, nešto što će vaše stanke itekako cijeniti. Dodatno možete koristiti zobljeni dio za aplikaciju pigmenata kroz svježe poteze.

  Sterilizacija in pakiranje: Svaki Harmony 14 Curved nožić dolazi u otpornoj vrećici s mjehurićima s otisnutim LOT brojem, datumom proizvodnje i rokom upotrebe. Svi nožići su sterilizirani s EO plinom. Sterilizacijski certifikat potražite na ovoj adresi.