Harmony™ 'U' Handtool Vidi što je na zalihi

Harmony™ 'U' Handtool

MB-TD2

Novi proizvod

Profesionalni mikro nožići Harmony™ by Tina Davies u oliku slova U za čiste i zaobljene linije. Unikatni nožići omogućuju nevjerojatnu preciznost.

U kompletu je 10 mikronožića.

Više detalja

1 195,00 kn PDV uključen

  • Harmony U nožići za izradu lijepih i tekućih lukova. Cijena je za komplet u kojem je 10 mikronožića. Mogu se koristiti odmah.

    Ciljna skupina: Napredni nožići, namjenjeni iskusnijim umjetnicima. Ukoliko još niste koristili U nožiće preporučujemo vam da počnete s Sampler Pack kompletom. Nožiće smo napravili za umjetnike koji svoje proizvode uzimaju za ozbiljno i nisu spremni na kompromise glede zdravlja i sigurnosti..

    O igli: Sve naše igle izrađujemo sami. Koristimo samo najbolju kvalitetu nehrđajućeg čelika razreda 316, od kojeg je napravljen cijeli proizvod, igle i ovoj. Svaki Harmony proizvod provjeren je tri puta prije predaje u prodaju. Koristimo 0.25mm debele igle u liniji 14, što osigurava da se igla nikada ne naginje i da ne stvara mutne ili dvostruke linije.Naše igle su pod kutom od 30 za optimalnu ergonomiju i aplikaciju pigmenata.

    O držaču: Naš držač nudi mekan,udoban i neklizeći prijem, koji vam omogućava udobnost i točnost. Nožići imaju ugrađeno mjerilo koje vam osigurava jednakomjernost i simetričnost, nešto što će vaše stanke itekako cijeniti. Dodatno možete koristiti zobljeni dio za aplikaciju pigmenata kroz svježe poteze.

    Sterilizacija i pakiranje: Svaki Harmony nožić dolazi u otpornoj vrećici s mjehurićima s otisnutim LOT brojem, datumom proizvodnje i rokom upotrebe. Svi nožići su sterilizirani s EO plinom. Sterilizacijski certifikat potražite na ovoj adresi.