Harmony™ Sampler Pack Vidi što je na zalihi

Harmony™ Sampler Pack

MB-TD1

Novi proizvod

Komplet mikro nožića Harmony™ by Tina Davies.

3x klasična, 3x s horizontalnim nagibom i 3x U oblika nožića

Više detalja

1 083,00 kn PDV uključen

  • Sampler Pack sadrži 9 mikronožića: 3 klasična 9pin, 3 Curved 14pin i 3 U mikronožića.

    Ciljna skupina: Ovaj komplet je idealan odabir za umjetnike koji su upoznati s Harmony linijom i rado bi isprobali sve odjednom. Komplet je vrlo popularan kod škola i umjetnika koji bi rado svojoj kolekciji mikronožića dodali profesionalnu kvalitetu. Napravili smo ih za umjetnike koji svoje proizvode uzimaju za ozbiljno i nisu spremni na kompromise glede zdravlja i sigurnosti.

    O igli: Sve naše igre izrađujemo sami. Koristimo samo najbolju kvalitetu nehrđajućeg čelika razreda 316, od kojeg je napravljen cijeli proizvod, igle i ovoj. Svaki Harmony proizvod provjeren je tri puta prije predaje u prodaju. Koristimo 0.25mm debele igle, što osigurava da se igla nikada ne naginje i da ne stvara mutne ili dvostruke linije. Naše igle su pod kutom od 30 za optimalnu ergonomiju i aplikaciju pigmenata.

    O držaču: Naš držač nudi mekan,udoban i neklizeći prijem, koji vam omogućava udobnost i točnost. Nožići imaju ugrađeno mjerilo koje vam osigurava jednakomjernost i simetričnost, nešto što će vaše stanke itekako cijeniti. Dodatno možete koristiti zobljeni dio za aplikaciju pigmenata kroz svježe poteze.

    Sterilizacija i pakiranje: Svaki Harmony nožić dolazi u otpornoj vrećici s mjehurićima s otisnutim LOT brojem, datumom proizvodnje i rokom upotrebe. Svi nožići su sterilizirani s EO plinom. Sterilizacijski certifikat potražite na ovoj adresi.