Spektra Flux Powerbolt Vidi što je na zalihi

Spektra Flux Powerbolt

SPEK-FLUX-BOLT

Novi proizvod

Spektra Flux se napaja izmjenjivom PowerBolt baterijom koja omogućuje bežični rad uređaja bez kabela ili napajanja. Budući da je zamjenjiva, možete se brzo i jednostavno prebaciti na pomoćnu bateriju kada se isprazni, tako da možete nastaviti s radom bez ikakvih problema.

Više detalja

245,90 € PDV uključen

 • 1,852.73 kn

 • PowerBolt sadrži Li-ion bateriju s USB-C vezom i Dynamic Power-Path Management funkcijom, koja omogućuje istovremeno punjenje baterije i prijenos energije. Nudi brzo punjenje do 1,5 A i vrijeme rada do 10 sati, ovisno o vrsti modula i korištenom naponu. Osim toga, veća gustoća energije PowerBolta osigurava pouzdanost i stabilnost.

  Osim LED indikatora kapaciteta baterije i napona, PowerBolt ima tri tipke: jednu za uključivanje/isključivanje Spektre Flux i dvije za brzo i jednostavno podešavanje napona. Pritiskom na strelice gore i dolje mijenja se napon Spektre Flux u koracima od 0,5 V ili u koracima od 5 do 12 V, pri čemu LED boja odgovara dijagramu napona na PowerBoltu.

  PowerBolt također nudi opciju "killswitch" za sprječavanje slučajnog uključivanja Spektre Flux.

  Spektra Flux ima omogućen Bluetooth, što znači da ga možete spojiti na power bank i aplikaciju Hover. Pomoću aplikacije DarkLab možete bežično ažurirati svoj Flux na najnoviji firmware.

  Tehničke karakteristike
  1x jedinica PowerBolt za Spektra Flux
  Brežična - nema potrebe za kablovima ili izvorima napajanja
  Li-ion baterija USB-C z dinamičnim upravljanjem poti napajanja
  LED indikator  s dinamičkim upravljanjem putem napajanja
  Napont: 5-12 V, podesiv u koracima od 0,5 V
  Brzo punjenje do 1,5 A
  Vrijeme rada do 10 sati
  Omogućuje Bluetooth
  Direct drive (4 mm hoda)
  Težina: 68 g
  Napravljena u SAD