PERMA BLEND - EVENFLO - MALINA 15ML Vidi što je na zalihi

PERMA BLEND - EVENFLO - MALINA 15ML

PB85-5

Novi proizvod

Perma Blend Evenflo Colors je paleta boja za usne koja vam omogućuje da se usredotočite na ono što je stvarno važno - rezultate.

Više detalja

319,00 kn PDV uključen

 • Prilikom kreiranja Evenflo Colors boja za usne, osnovni fokus je bio na razvoju pigmenata koji su visoko koncentrirani, ali s manje titanovog dioksida, koji trenutno osiguravaju svjež, mladolik i prirodan izgled.

  Svi pigmenti su sterilizirani gama zrakama, nisu testirani na životinjama i ne sadrže životinjske sastojke.

  Kozmetički pigmenti Perma Blend su pigmenti za trajni makeup i mikro pigmentaciju. Izrađeni su od mikročestica, koje pružaju izvrsnu postojanost i trajni sjaj boje. Konzistencija pigmenta osigurava lako nanošenje boje pod kožu, što omogućuje optimalne rezultate bez korekcija.

  Upotreba: obrve, trepavice, usne i korekcije ožiljaka, strija, vitiliga, rekonstrukcije areole, ćelavosti itd.

  Perma Blend pigmente odlikuje izvrsna reprodukcija i postojanost boja. Namijenjeni su ručnom crtanju kao i nanošenju s PMU-om i uređajima za tetoviranje. Za dodatne prilagodbe nijansi, svi Perma Blend pigmenti mogu se međusobno pomiješati.

  Perma Blend pigmenti nastali su u suradnji sa stručnjacima iz industrije trajne šminke - PMU. Pigmente je odobrio ugledni njemački laboratorij CTL - što potvrđuje njihovu najvišu kvalitetu.

  Perma Blend pigmenti proizvedeni su u SAD-u i udovoljavaju EU standardima.